De Expertise van Schenau MKB Services

Er is grondig geļnvesteerd in het opstellen, controleren en herschrijven van veel voorkomende bepalingen. De reden van het herschrijven betreft het zo veel mogelijk vermijden van vakjargon. Voorwaarden dienen begrijpelijk te zijn.

Op basis van de juiste vragen en adviezen worden de In- of Verkoopvoorwaarden persoonlijk, bondig en klantvriendelijk opgesteld. Dit zonder afbreuk te doen aan uw bedrijfsbescherming.
Opstellen Algemene Voorwaarden

- Professioneel en in begrijpelijke taal, ofwel klantvriendelijk
- Specifiek en persoonlijk voor de branche van uw bedrijf
- Juridisch correct en zorgvuldig samengesteld
- De aanlevering geschiedt in word en .pdf formaat
- Waar mogelijk printbaar op 1 pagina, ofwel 2 bladzijden
- Op verzoek gratis te deponeren bij Schenau MKB Services


Schenau MKB Services
actief in jurisprudentie


Succes & Ervaring

Succes is moeilijk meetbaar, juiste Voorwaarden voorkomen immers conflicten met uw Klantrelaties. Wat wel meetbaar is, is dat enkele Klanten de werkzaamheden hebben laten toetsen door een Advocaat. De Voorwaarden bleken juridisch correct, volledig en persoonlijk. Schenau MKB Services heeft, dankzij de uitgebreide dienstverlening, veel ervaring met geschillen tussen bedrijven, dit door bijvoorbeeld juridische misverstanden en is ervaren met incassotrajecten.

Gecombineerd met gezond verstand en om mee te denken met de specifieke bedrijfsuitvoering van Klanten, levert dit kwalitatief veel betere Voorwaarden op dan wanneer we, zonder de praktijk te kennen, ons uitsluitend op de Voorwaarden zelf zouden richten.
Algemene Voorwaarden
Vanaf € 64,00 excl. btw