Ö
Ingenieus Rendement

Door bedrijfsmatig te denken is gezond verstand en inzicht veelal reeds een oplossing. Kostbare implementaties zijn doorgaans niet noodzakelijk. Natuurlijk moeten voorzieningen voldoen aan ondermeer de Arbo regelgeving. Sterkteberekeningen kunnen een vereiste zijn voor ondermeer uw bedrijfsverzekering. Zolang de veiligheid van ondermeer productiepersoneel gewaarborgd blijft, zal MKB Services streven naar de meest rendabele oplossing.
Technische dienst

Ook buiten 'kantoor'-tijden kunnen productietechnische problemen opgelost worden, kan er logistieke optimalisatie plaatsvinden of kan er met behulp van de expertise van uw eigen interne Technische Dienst onderhoud en reparatie plaatsvinden.
Schenau MKB Services Werktuigbouwkunde


Undercover Personeel

Al eens gedacht om expertise van hogerhand te combineren met ervaringdeskundigheid van uw personeel? Discretie staat voorop; echter zal een saboteur ontmaskerd worden. Een toegewezen persoon van MKB Services, of de eigenaar zelf, wordt even productie medewerker. De resultaten dragen bijzonder veel bij voor een juiste bedrijfsvoering.
Schenau MKB Services wordt vertegenwoordigd door dhr. ing. V.C.A. van Ingen Schenau.