Uw onderneming representatief online

Representatief uw bedrijf kenbaar maken op internet. Als eigenaar van een bedrijf wilt u ook graag volledig eigenaar zijn van de website. Dit kan bij MKB Services tegen een eenmalig en eveneens zeer gunstig tarief.

Gewoonweg een complete functionele Internetsite zonder buitensporige meerkosten.
Er wordt niet gekeken naar een pagina meer of minder. Alle specialistische software voor ondermeer contactformulieren is bij het tarief inbegrepen. Vanuit voorontwerpen beslist uitsluitend uzelf. Er is geen sprake van extravagante grafische ontwerpen, daarentegen juist een functionele internetsite met een korte laadtijd, zoekmachine optimalisatie en tekstondersteuning.

Hosting

Direct Klant zijn van uw hostingprovider garandeerd dat u eigenaar bent en blijft van de internetsite. De Provider is reeds getoetst op prijs en kwaliteit door MKB Services. U betaalt jaarlijks 9,- voor een NL Domeinnaam en
2,50 per maand voor hosting (tariefwijzigingen voorbehouden).
(eenmalige investering) 214,- excl. btw
Onderhoud

In de toekomst zal u wijzigingen aan uw internetsite gerealiseerd willen zien. Mogelijk wilt u dit zelf verzorgen. Schenau MKB Services geeft u advies over hoe dit werkt. Eventuele 'updates' te laten verzorgen door Schenau MKB Services is eveneens optioneel. De vergoedingen hiervoor zijn aanzienlijk minder dan wat binnen de ICT Branche marktconform is.